SIGURNO ONLINE PLAĆANJE
ISPORUKA ZA 3-5 RADNIH DANA

Ideje & Savjeti

Nagradni natječaj:
17.
May
2022
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Tko je pravi kandidat, za osvojiti filc i laminat? ". Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : u komentar objave ostave komentar zašto baš oni trebaju osvojiti laminat označe 2 prijatelja i zaprate našu službenu Instagram stranicu Drvona d.o.o. Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : laminat Hrast Artesia, debljine 8mm i površine 12 m2, te filc debljine 3mm u istoj površini.
ROCKO ZIDNE OBLOGE - nova generacija zidnih panela
11.
May
2022
Ideje & Savjeti
Predstavljamo Vam moderan iskorak u uređenju vaših interijera, prekrasan dizajn zidnih obloga, vašem će interijeru dati dašak luksuza. U ponudi imamo Rocko vinilne podove renomiranog proizvođača Kronospan, a zidne obloge su logičan nastavak, a sve kako bi Vam omogućili da kupaonicu možete i samostalno urediti od poda do stropa.
Uređenje potkrovlja - savjeti zlata vrijedni
15.
Mar
2022
Ideje & Savjeti
Namještaj po mjeri, rađen u skladu s dimenzijama tako da odgovara raznim kutevima i kosinama dodatno će uštedjeti prostor te osigurati funkcionalnost cijelog interijera.
SPC VINILNI PODOVI – najčešća pitanja & odgovori
04.
May
2022
Ideje & Savjeti
Kratica SPC (Stone Plastic Composite) označava kompozit kamena i plastike koji pruža iznimnu trajnost poda. Vinili se ističu kao noviji trend u uređenju interijera, vodootporani i jako izdržljivi.
Što je laminat i zašto izabrati laminat?
21.
Feb
2022
Ideje & Savjeti
Laminat je kod nas iznimno popularna, elegantna, moderna i funkcionalna podna obloga koja se sastoji od mješavine različitih materijala u kojoj s do 90 posto prevladava drvo. Radi se o smjesi drvenih vlakana prerađenih na visokim temperaturama uz dodatak sintetičkih smola. Svaki laminat sastoji se od nekoliko slojeva: zaštitnog, dekorativnog, nosivog i balasnog. Prvi ga je puta na tržište izbacila švedska tvrtka Pergo prije više od tri desetljeća te mu od tada popularnost ne kopni. Jedna od bitnih prednosti mu je svakako i vrlo pristupačna cijena.
Akcija Laminat kupi, filc pokupi
30.
Apr
2022
Ideje & Savjeti
Dragi kupci, u razdoblju od 1. do 31. svibnja 2022. traje akcija Laminat kupi, filc pokupi. U ovome razdoblju uz svaku kupovinu laminata šaljemo Vam GRATIS 3mm filc. Nema potrebe da ga stavljate u košaricu. Akcija se ne odnosi na druge vrste i debljine filca.
Savjeti za uređenje malog stana
04.
Feb
2022
Ideje & Savjeti
Svi bismo htjeli živjeti u kući ili stanu dovoljno velikom i komfornom kako ne bismo morali razmišljati o nekoj posebnoj uštedi prostora. Nažalost, realnost je često drugačija od očekivanja. No rješenje postoji, i stan malen kvadratima može postati dovoljno velik zahvaljujući dobroj organizaciji, rasporedu prostorija i pregradnih zidova te ponajviše pametnom odabiru namještaja.
LAMINATI - najčešća pitanja & odgovori
13.
Apr
2022
Ideje & Savjeti
1. Što je ustvari laminat? Laminat je moderna i funkcionalna podna obloga koja se sastoji od mješavine različitih materijala u kojoj s do 90 posto prevladava drvo. Radi se o smjesi drvenih vlakana prerađenih na visokim temperaturama uz dodatak sintetičkih smola.  
Znate li zašto je drvo najbolji materijal za gradnju?
21.
Jan
2022
Ideje & Savjeti
Zato što drvo zbog svoje elastičnosti ima izuzetna protupotresna svojstva. Kvalitetno građena drvena kuća je u slučaju potresa stabilnija i od čelika i od betona. Čak i stare tradicijske drvene kuće imaju bolja protupotresna svojstva od brojnih modernih zdanja. Zato što drvo ima izuzetna estetska svojstva te postoje brojne vrste i inačice drva, svaka sa svojim specifičnostima. Pruža bezbroj mogućnosti za obrađivanje, ukrašavanje, rezbarenje i kombiniranje s ostalim materijalima.
Nagradni natječaj
09.
Dec
2021
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni facebook natječaj pod nazivom "Fotku stavi i osvoji poklon pravi!". Na našem facebook profilu https://web.facebook.com/drvona biti će objavljen post s pozivom našim kupcima i klijentima da u komentar tog posta stavljaju slike naših proizvoda koje su kupili u jednoj od poslovnica Drvone te ih postavili u svoj dom ili poslovni prostor. Tri osobe s najviše likeova osvajaju poklon paket.
Ekskluzivno u Drvoni - najtiši laminat na svijetu! 
16.
Sep
2021
Ideje & Savjeti
Ekskluzivno u Drvoni - najtiši laminat na svijetu!  Ugledni njemački proizvođač HARO odlučio je otići korak dalje i proizvesti laminat koji će biti idealan za osobe koje cijene popodnevni odmor i za ljude koji dnevnu sobu ne gledaju kao još jednu prostoriju, već kao oazu opuštanja. Idealan laminat za: -> dnevne i spavaće sobe -> poslovne prostore koji zahtijevaju izrazitu koncentraciju za radnog vremena -> dječje sobe koje dijele braća i sestre -> kozmetičke salone u kojima je potrebna opuštajuća i mirna atmosfera Sa smanjenjem buke do 60 posto, Silent CT najtiši je laminatni pod na svijetu. Tajna je u samoljepljivim plastičnim trakama na stražnjoj strani laminatnih ploča koje se isporučuju na zahtjev klijenta. One osiguravaju apsolutno sigurno učvršćivanje na podlozi, a ujedno pružaju poseban učinak zvučnog izolatora koji umanjuje odzvanjanje koraka i buku od igračaka. Ponudu dekora najtišeg laminata na svijetu pogledajte na našoj web stranici: https://www.drvona.hr/proizvodi?search=tritty Za više dekora dostupnih po narudžbi pogledajte stranicu: https://www.haro.com/gb/index.php te nam se javite na mail info@drvona.hr
Nagradni natječaj “Riječi u priču spoji i pisaći stol osvoji!”
22.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni natječaj “Riječi u priču spoji i pisaći stol osvoji!” Budući da je ovo bajkovito vrijeme savršeno za maštanje, drvni centar Drvona, kao sponzor i pokrovitelj Božićnog sela na Adventu u Karlovcu pripremio je iznenađenje za...