Proizvod se u zakonskom roku može zamijeniti za drugi, pod uvjetom da nije oštećen i korišten, a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora navesti razloge zamjene.

Zamjena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana primitka pošiljke.

U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili oštećenja obavezujemo se Vam proizvod zamijeniti za ispravan, a sve troškove snosi Drvona d.o.o.  Jamstvo ne vrijedi u slučaju oštećenja nastalog kao posljedica neodgovarajuće upotrebe.

U slučaju zamjene proizvoda za drugu veličinu, prodavač je obavezan  izvršiti zamjenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamjena ne postoji na stanju, prodavač je dužan  proizvod zamijeniti za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u cijeni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamjene prodavač je dužan kupcu vratiti novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Za uvažene reklamacije, Drvona d.o.o. snosi sve troškove prijevoza.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode iz www.drvona.hr webshopa po sljedećim uvjetima: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Prema Članku 79. Zakona o zaštiti potrošača kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču tj. kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora čiji je predmet roba po narudžbi. Da bi mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora, trebate nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu:

Drvona d.o.o.
A. Mihanovića 7
47000 Karlovac

ili na e-mail adresu: info@drvona.hr

Molimo Vas da u obavijesti navedete svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora sa sljedećeg linka: Obrazac za jednostrani raskid ugovora
Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili (a koja nije prijevoznik) roba (predmet ugovora) predana u posjed.
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo Vam povrat novca, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i pregledana.

Nakon raskida ugovora robu vratite tako da:

je osobno predate u bilo kojoj poslovnici Drvona d.o.o.
je pošaljete putem dostavnih službi u bilo koje prodajno mjesto Drvona d.o.o.

Molimo da robu vratite najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama.

Izravne troškove povrata robe snosite sami. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcionalnosti robe.

Nakon što preuzmemo i pregledamo vraćene artikle obavijestit ćemo Vas o tome imate li pravo na povrat novca. Ako kupac robu vrati s oštećenjima koja nisu rezultat utvrđivanja prirode, karakteristika i funkcionalnosti robe ili u stanju zbog kojeg je nismo u mogućnosti vratiti u prodaju, tada nismo dužni izvršiti povrat novca.