Ideje & Savjeti

DRVONA ZAPOŠLJAVA! Prijavite se za radna mjesta u Karlovcu i Zagrebu.
01.
Sep
2023
Ideje & Savjeti
Zbog povećanog obujam posla, na puno radno vrijeme, zapošljavamo na sljedećim radnim pozicijama, mjesto rada - Karlovac i Zagreb - Stupnik.    
ADVENTSKI POPUSTI U POSLOVNICAMA DRVONE: DODATNIH -10% NA ODREĐENE KATEGORIJE PROIZVODA
04.
Dec
2023
Ideje & Savjeti
Adventski popusti su stigli u poslovice Drvone! U tjednu od 11.-16.12.2023.g. DODATNIH -10% popusta dajemo na materijal za građenje (brodski pod, lamperija, kvh grede i osb ploče). Popusti se zbrajaju s postojećim popustima na proizvode.  Popust se odnosi na kupovinu iznad EUR 30,00 i ne odnosi se na usluge. Provjerite našu bogatu ponudu jer samo u ovom periodu - popusti se zbrajaju! Popust od dodatnih -10% kod već sniženih proizvoda se obračunava na već sniženi iznos.  Osigurajte dodatnih -10% popusta i na naše već snižene proizvode : lamperija i brodski pod do -20%, osb ploče do -38% i KVH grede do -20%. Popust možete ostvariti samo u našim poslovnicama; Karlovac, Rijeka, Zagreb, Kanfanar i Trogir. 
Nagradni natječaj : Osvoji karte za sajam interijera In dizajn: Inspirirajte se na sajmu interijera
03.
Oct
2023
Ideje & Savjeti
Nagradni natječaj : "Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn! "   Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom " Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn! " Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : 1. U komentar objave ostaviti komentar - zašto baš oni trebaju osvojiti ulaznice ? 2. Označiti (tagirati) minimalno svoja 3 prijatelja i svi zajedno zapratiti službenu Facebook i Instagram stranicu poduzeća Drvona d.o.o.
SOBNA VRATA - Materijali izrade
15.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
VRATNO KRILO je izrađeno od drvenog okvira 37 mm debljine, sa dodanim pojačanjima kod brave i panta. Oblaže se posebnom vrstom ploča vlaknatica koja se naziva HDF - High Density Fiberboard. Taj se materijal dobiva prešanjem drvenih vlakana s ljepilom na visokoj temperaturi i pod izrazito visokim pritiskom. Slične je strukture kao mediapan, ali zbog različitog načina izrade HDF ima veću tvrdoću tj. gustoću. Debljine je oko 3 mm i može se koristiti sirov, furniran ili presvučen melaminskim folijama. Veoma je čvrst, stabilan i pogodan za daljnju obradu i lakiranje.
08.
Nov
2022
Ideje & Savjeti
U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografija laminata kupljenog u Drvoni, označi 2 prijatelja te svi zaprate našu Instagram stranicu.  
Nagradni natječaj :
09.
Feb
2024
Ideje & Savjeti
Nagradni natječaj : "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš! " Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš!".
NOVO IZ DRVONE :: VIZUALIZATOR PODOVA - Isprobajte!
14.
Jul
2023
Ideje & Savjeti
  Ako ste se našli u potrazi za novim podom, sigurno ste se zapitali : Kako ovaj dekor izgleda u prostoru?
filc gratis 2024
14.
Dec
2023
Ideje & Savjeti
Dragi kupci, u razdoblju od 15. prosinca 2023.g. do 07. siječnja 2024.g. traje akcija Laminat kupi, filc pokupi. U ovome razdoblju uz svaku kupovinu laminata šaljemo Vam GRATIS 3mm filc. Prilikom web kupovine, nema potrebe da filc dodajete u košaricu, automatizmom će biti isporučen s Vašom kupovinom. Akcija se ne odnosi na druge vrste i debljine filca.
Koji su trendovi u svijetu podova za 2023.godinu?
12.
Apr
2023
Ideje & Savjeti
Srećom, laminat se trijumfalno vratio. Zahvaljujući novim tehnologijama, mogućnostima i stilovima, laminatni podovi popularniji su nego ikada. Pravi su odgovor na pitanje kako na povoljan način potpuno promijeniti izgled svake prostorije u vašem domu. U Drvoni nudimo preko 120 dekora laminata po odličnim, akcijskim cijenama. Provjerite naš laminat snižen i do -45%. Akcija traje do isteka zaliha. 
DRVONA ZAPOŠLJAVA
15.
Jan
2024
Ideje & Savjeti
Tražite posao? Pridružite se našem rastućem timu! Zapošljavamo u poslovnicama Rijeka i Karlovac. Provjerite oglase na linkovima niže i prijavite se do 22.01.2024.g. https://www.moj-posao.net/.../Djelatnik-u-proizvodnji-mz/ https://www.moj-posao.net/Posao/728385/Skladisni-radnik-mz/ https://www.moj-posao.net/Posao/728386/Skladistar-mz/  
vrata advent
15.
Dec
2023
Ideje & Savjeti
Adventski popusti su stigli u poslovice Drvone! U tjednu od 18.-23.12.2023.g. DODATNIH -10% popusta dajemo na SOBNA VRATA (odmah dostupna i po narudžbi). Popusti se zbrajaju s postojećim popustima na proizvode.  Popust se odnosi na kupovinu iznad EUR 30,00 i ne odnosi se na usluge. Provjerite našu bogatu ponudu jer samo u ovom periodu - popusti se zbrajaju! Popust od dodatnih -10% kod već sniženih proizvoda se obračunava na već sniženi iznos.  Popust možete ostvariti samo u našim poslovnicama; Karlovac, Rijeka, Zagreb, Kanfanar i Trogir. 
Gradimo zajedno!: Kvalitetni materijali po akcijskim cijenama
16.
Nov
2023
Ideje & Savjeti
Drvona je Vaš pouzdan partner za gradnju i renovaciju! U ponudi imamo širok asortiman kvalitetnih materijala za gradnju : brodski pod, osb ploče, suhe grede (kvh i lamelirane), lamperija, građevinska oplata,itd.