Ideje & Savjeti

Akcija Laminat kupi, filc pokupi
01.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
Dragi kupci, u razdoblju od 1. do 30. rujna 2022.traje akcija Laminat kupi, filc pokupi. U ovome razdoblju uz svaku kupovinu laminata šaljemo Vam GRATIS 3mm filc. Nema potrebe da ga stavljate u košaricu. Akcija se ne odnosi na druge vrste i debljine filca.
SOBNA VRATA - Materijali izrade
15.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
VRATNO KRILO je izrađeno od drvenog okvira 37 mm debljine, sa dodanim pojačanjima kod brave i panta. Oblaže se posebnom vrstom ploča vlaknatica koja se naziva HDF - High Density Fiberboard. Taj se materijal dobiva prešanjem drvenih vlakana s ljepilom na visokoj temperaturi i pod izrazito visokim pritiskom. Slične je strukture kao mediapan, ali zbog različitog načina izrade HDF ima veću tvrdoću tj. gustoću. Debljine je oko 3 mm i može se koristiti sirov, furniran ili presvučen melaminskim folijama. Veoma je čvrst, stabilan i pogodan za daljnju obradu i lakiranje.
08.
Nov
2022
Ideje & Savjeti
U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografija laminata kupljenog u Drvoni, označi 2 prijatelja te svi zaprate našu Instagram stranicu.  
BLACK FRIDAY OD 21.-28.11.2022.
21.
Nov
2022
Ideje & Savjeti
BLACK FRIDAY je stigao i u Drvonu! Dodatnih -10% na SVE proizvode, samo od 21.-28.11.2022. Popust se odnosi na kupovinu iznad 200,00 kuna i ne odnosi se na usluge. Provjerite našu bogatu ponudu jer samo u ovom periodu - popusti se zbrajaju!
ZAPOŠLJAVAMO, PRIJAVITE SE!
20.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
Zapošljavamo zbog povećanog obujma posla, opis radnog mjesta i zadataka savjetnika/ice u prodaji : na određeno vrijeme ili preko studentskog ugovora savjetovanje kupaca prilikom kupovine u prodajnom salonu izrada ponuda kupcima vođenje odgovarajuće popratne dokumentacije i evidencije suradnja sa nadređenim osobama i ostalim odjelima za proizvodnju i prodaju    
Iverica - neizostavan materijal moderne izrade namještaja
24.
Jan
2023
Ideje & Savjeti
Naši novi dekori iverice renomiranog proizvođača Kronospan, dolaze u tri skupine proizvoda – Color (u boji), Standard (standardna), Contempo (suvremena) i Harmony (harmonija). Odlikuje ih širok raspon dizajna s različitim debljinama i površinskim teksturama.
Vodič kroz klase drvenih proizvoda
29.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
Kod kupovine drvenih proizvoda, brodskog poda i lamperije sigurno ćete se susresti s oznakama klasa. Klase proizvoda, koje je njihovo značenje? Roba se klasificira sukladno kvaliteti i ostalim karakteristikama a na taj se način kupcima olakšava potraga za odgovarajućim proizvodom. Naravno, klase se razlikuju i cijenovno. U našim skladištima, bez obzira na klasu robe, ista se prodaje bez biranja proizvoda unutar klase. Kod nas u ponudi razlikujemo robu u klasama: AB VEH, AB-US, B-SORT, BC i klasa C.
SOBNA VRATA - korisni savjeti za izmjeru i montažu
30.
Aug
2022
Ideje & Savjeti
Vrata dobivaju sve veću pozornost u uređenju interijera, te su kroz vrijeme osim funkcionalnosti donijela i nove trendove uređenja.  Vrata u raznim dekorima, uzorcima, kombinacijama sa staklom, klizna, preklopna, skriveni panti ili pak skriveni dovratnik?
PARKET – najčešća pitanja & odgovori
03.
Jun
2022
Ideje & Savjeti
Parket je tradicionalna, otmjena podna obloga koja se dobiva od prirodnog materijala - drva. Povijesno gledano, parketi svoj procvat doživljavaju u 17.stoljeću, postavljanjem u svjetski poznatim dvorcima, npr. Versailles u Franscuskoj.
Nagradni natječaj:
17.
May
2022
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Tko je pravi kandidat, za osvojiti filc i laminat? ". Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : u komentar objave ostave komentar zašto baš oni trebaju osvojiti laminat označe 2 prijatelja i zaprate našu službenu Instagram stranicu Drvona d.o.o. Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : laminat Hrast Artesia, debljine 8mm i površine 12 m2, te filc debljine 3mm u istoj površini.
OSB - popularan materijal u izgradnji, ali i u uređenju interijera
02.
Jun
2022
Ideje & Savjeti
OSB ploče su iznimno čvrste,unatoč primjeni manje vrijednih mekih vrsta drva i četinjača, a moguća je i orijentacija iverja u njima te projektiranje čvrstoće s obzirom na smjer proizvodnje.
ROCKO ZIDNE OBLOGE - nova generacija zidnih panela
11.
May
2022
Ideje & Savjeti
Predstavljamo Vam moderan iskorak u uređenju vaših interijera, prekrasan dizajn zidnih obloga, vašem će interijeru dati dašak luksuza. U ponudi imamo Rocko vinilne podove renomiranog proizvođača Kronospan, a zidne obloge su logičan nastavak, a sve kako bi Vam omogućili da kupaonicu možete i samostalno urediti od poda do stropa.