Korisniku se naručena roba dostavlja na adresu navedenu kod registracije na stranicu (registrirani korisnici) www.drvona.hr ili na adresu upisanu prilikom procesa narudžbe (neregistrirani korisnici-gosti). Isporuka je moguća samo na adrese u Republici Hrvatskoj. Dostava naručene robe na odabranu adresu naplaćuje se ovisno o težini i volumenu robe, te mjestu isporuke. Konačni izračun dostave robe, biti će prikazan u košarici prije plaćanja odabrane robe. 

Pripremu proizvoda za isporuku i organizaciju dostave preko dostavnih službi obavlja Drvona d.o.o.. Prije dostave Drvona d.o.o. će Vas kontaktirati kako bi se dogovorili oko pojedinosti. Ako Drvona d.o.o. i dostavna služba zbog netočnosti kontaktnih podataka, netočne adrese za dostavu ili iz nekog drugog razloga ne uspiju kontaktirati kupca i isporučiti pošiljku u razumnom roku, kupoprodajni ugovor se raskida i Drvona d.o.o. će obustaviti isporuku i izvršiti povrat novca kupcu u točnom iznosu koji je uplaćen za proizvode (i dostavu po toj narudžbi).

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt! Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar. Redovni rok isporuke je minimalno 7 radnih dana. Rokovi dostave na otoke ovise o rasporedu vožnje trajekata. Dostava nije moguća na sve otoke!

Odgovornost za proizvode preuzimate od trenutka izvršenja dostave.

Kupac je obavezan svako oštećenje koje je nastalo pri transportu i isporuci prijaviti najkasnije u roku pet dana od dana primitka pošiljke slanjem e-maila s brojem narudžbe, opisom i slikom oštećenja na e-mail adresu info@drvona.hr. Nakon toga ćemo u najkraćem mogućem roku utvrditi štetu i dogovoriti zamjenu ili nadoknadu štete.

Molimo obratite pozornost i na mogućnost da neki proizvodi budu dostavljeni u dijelovima sukladno načinu pakiranja proizvođača. Usluga montaže nije uključena u cijenu proizvoda.