Ideje & Savjeti

BLACK FRIDAY WEEK 24.-30.11.2023.g.: SAMO OVAJ TJEDAN - POPUSTI SE ZBRAJAJU!
23.
Nov
2023
Ideje & Savjeti
BLACK FRIDAY je stigao i u Drvonu! DODATNIH -10% popusta se zbraja na SVE proizvode samo od 24.- 30.11.2023.g. Popust se odnosi na kupovinu iznad EUR 30,00 i ne odnosi se na usluge. Provjerite našu bogatu ponudu jer samo u ovom periodu - popusti se zbrajaju! Popust se automatski obračunava u košarici, nije potrebno unošenje kodova. Popust od dodatnih -10% kod već sniženih proizvoda se obračunava na već sniženi iznos.  Osigurajte dodatnih -10% popusta i na naše već snižene proizvode : laminate do -45%, vinile do -50%, parkete do -60%, OSB ploče do -38%, lamperiju i brodski pod do -20% i sav naš ostali asortiman. Popusti vrijede na našem web shopu i u našim poslovnicama : Karlovac, Stupnik, Rijeka, Kanfanar i Trogir.  
Riblja kost - veliki povratak popularnog stila podnih obloga
24.
Apr
2023
Ideje & Savjeti
Uskoro u Drvoni - laminati u stilu "riblje kosti" ili Herringbone! Podovi u obliku riblje kosti bilježe svoj veliki povratak i veliku popularnost. Jedan od najizvođenijih načina slaganja podnih obloga iznimno doprinosi estetici i stilskom uređenju interijera. Riblja kost je još jedan dokaz da klasika i elegancija, nikad ne izlaze iz mode.
Iverica - neizostavan materijal moderne izrade namještaja
24.
Jan
2023
Ideje & Savjeti
Naši novi dekori iverice renomiranog proizvođača Kronospan, dolaze u tri skupine proizvoda – Color (u boji), Standard (standardna), Contempo (suvremena) i Harmony (harmonija). Odlikuje ih širok raspon dizajna s različitim debljinama i površinskim teksturama.
Vodič kroz klase drvenih proizvoda
29.
Sep
2022
Ideje & Savjeti
Kod kupovine drvenih proizvoda, brodskog poda i lamperije sigurno ćete se susresti s oznakama klasa. Klase proizvoda, koje je njihovo značenje? Roba se klasificira sukladno kvaliteti i ostalim karakteristikama a na taj se način kupcima olakšava potraga za odgovarajućim proizvodom. Naravno, klase se razlikuju i cijenovno. U našim skladištima, bez obzira na klasu robe, ista se prodaje bez biranja proizvoda unutar klase. Kod nas u ponudi razlikujemo robu u klasama: AB VEH, AB-US, B-SORT, BC i klasa C.
IN DIZAJN 2023 - posjetite nas na sajmu interijera!
29.
Sep
2023
Ideje & Savjeti
Dragi naši, veselimo se sudjelovanju na InDizajn sajmu interijera! Posjetite nas od 6-8.listopada 2023.g u Areni Zagreb  Predstaviti ćemo Vam novosti iz naše ponude kojima možete moderno urediti Vaš interijer, dom ili poslovni prostor. Iz ponude podova, od preko 150 raznih dekora, izdvajamo popularnu "riblju kost", vodootporne laminati ali i klasične panel parkete. Sobna vrata su odavno izgubila samo svoju funkcionalnost, te upravo ona daju poseban pečat uređenju interijera, a naša vrata sa zrcalom nikako neće proći nezapažena. Zidne obloge postale su neizostavni detalj za finalno uređenje, a naše Rocko wall su vodootporne te spremne za montažu i u kupaonicama, gdje postaju jednostavnija i povoljnija zamjena keramici. Završno, na red dolazi srce interijera - naš namještaj po mjeri i željama kupca. Vizualizacija, dizajn, izrada, dostava i montaža - kod nas kupca vodimo kroz cjelokupan proces uvažavajući njegove želje i mogućnosti. Također, moći ćete isprobati i naš vizualizator podova, gdje možete učitati sliku Vašeg interijera ili uz naše demo prostorije, isprobati razne dekore podova te tako jednostavno donijeti odluku o kupovini. Vidimo se   
SOBNA VRATA - korisni savjeti za izmjeru i montažu
30.
Aug
2022
Ideje & Savjeti
Vrata dobivaju sve veću pozornost u uređenju interijera, te su kroz vrijeme osim funkcionalnosti donijela i nove trendove uređenja.  Vrata u raznim dekorima, uzorcima, kombinacijama sa staklom, klizna, preklopna, skriveni panti ili pak skriveni dovratnik?
PARKET – najčešća pitanja & odgovori
03.
Jun
2022
Ideje & Savjeti
Parket je tradicionalna, otmjena podna obloga koja se dobiva od prirodnog materijala - drva. Povijesno gledano, parketi svoj procvat doživljavaju u 17.stoljeću, postavljanjem u svjetski poznatim dvorcima, npr. Versailles u Franscuskoj.
Nagradni natječaj:
17.
May
2022
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Tko je pravi kandidat, za osvojiti filc i laminat? ". Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : u komentar objave ostave komentar zašto baš oni trebaju osvojiti laminat označe 2 prijatelja i zaprate našu službenu Instagram stranicu Drvona d.o.o. Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : laminat Hrast Artesia, debljine 8mm i površine 12 m2, te filc debljine 3mm u istoj površini.
OSB - popularan materijal u izgradnji, ali i u uređenju interijera
02.
Jun
2022
Ideje & Savjeti
OSB ploče su iznimno čvrste,unatoč primjeni manje vrijednih mekih vrsta drva i četinjača, a moguća je i orijentacija iverja u njima te projektiranje čvrstoće s obzirom na smjer proizvodnje.
ROCKO ZIDNE OBLOGE - nova generacija zidnih panela
11.
May
2022
Ideje & Savjeti
Predstavljamo Vam moderan iskorak u uređenju vaših interijera, prekrasan dizajn zidnih obloga, vašem će interijeru dati dašak luksuza. U ponudi imamo Rocko vinilne podove renomiranog proizvođača Kronospan, a zidne obloge su logičan nastavak, a sve kako bi Vam omogućili da kupaonicu možete i samostalno urediti od poda do stropa.
Uređenje potkrovlja - savjeti zlata vrijedni
15.
Mar
2022
Ideje & Savjeti
Namještaj po mjeri, rađen u skladu s dimenzijama tako da odgovara raznim kutevima i kosinama dodatno će uštedjeti prostor te osigurati funkcionalnost cijelog interijera.
SPC VINILNI PODOVI – najčešća pitanja & odgovori
04.
May
2022
Ideje & Savjeti
Kratica SPC (Stone Plastic Composite) označava kompozit kamena i plastike koji pruža iznimnu trajnost poda. Vinili se ističu kao noviji trend u uređenju interijera, vodootporani i jako izdržljivi.