Ideje & Savjeti
09.12.2021.

Nagradni natječaj

Nagradni natječaj "Fotku stavi i osvoji poklon pravi!"

Drvona organizira nagradni facebook natječaj pod nazivom "Fotku stavi i osvoji poklon pravi!". Na našem facebook profilu https://web.facebook.com/drvona biti će objavljen post s pozivom našim kupcima i klijentima da u komentar tog posta stavljaju slike naših proizvoda koje su kupili u jednoj od poslovnica Drvone te ih postavili u svoj dom ili poslovni prostor. Tri osobe s najviše likeova osvajaju poklon paket.

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju "Fotku stavi i osvoji poklon pravi!"

Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja "Fotku stavi i osvoji poklon pravi!" (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3

Nagradni natječaj traje do 23.12.2021. godine, a pobjednike ćemo objaviti 24.12.2021. godine.

Članak 4

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koje su u prethodnom razdoblju u nekoj od poslovnica drvnog centra Drvona, ili preko webshopa www.drvona.hr, kupile naše proizvode.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog facebook profila u komentar posta na službenoj facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografije svog prostora u kojem je postavljen tj. ugrađen naš proizvod.

Članak 6

Pobjednici natječaja su tri fotografije, odnosno vlasnici fotografija koji prikupe najviše likeova.

Članak 7

Svaka osoba ima pravo postaviti neograničen broj fotografija.

Članak 8

Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljeni komentar. Pobjednici natječaja biti će objavljeni kroz tri dana od završetka natječaja te pozvani da pokupe nagrade. Način preuzimanja nagrada biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene fotografije na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.


Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju “Pod postavi i sliku objavi!” potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 9. prosinca 2021.

Trenutno nema komentara