Ideje & Savjeti
08.11.2022.

" FOTKAJ LAMINAT SVOJ I POKLON MOŽE BITI TVOJ ! "

 

Drvona d.o.o. organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom " FOTKAJ LAMINAT SVOJ I POKLON MOŽE BITI TVOJ ! ". Objavite fotku laminata kupljenog u Drvoni, prikupite najviše like-ova i osvojite poklon paket!

Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : 
1. u komentar objave ostave fotografiju ili više fotografija laminata koji je kupljen u Drvoni 
2. označe 2 prijatelja i svi zajedno trebaju zapratiti našu službenu Instagram stranicu Drvona d.o.o.

Osoba čija fotografija osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : poklon paket promotivnih proizvoda Drvone.

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju

 " FOTKAJ LAMINAT SVOJ I POKLON MOŽE BITI TVOJ ! "


Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja " FOTKAJ LAMINAT SVOJ I POKLON MOŽE BITI TVOJ ! ". (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija proizvoda Drvone.

Članak 3

Nagradni natječaj traje od 08.11. - 15.11.2022. godine, a pobjednike ćemo objaviti 17.11.2022. godine. Priređivač zadržava pravo produženja nagradnog natječaja, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

                                                                          Članak 4

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su punoljetne (starije od 18 godina) na dan izbora dobitnika, a koje su izvršile redoslijed zadataka opisanih u pravilima nagradnog natječaja.

Na nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, članovi njihove uže obitelji (supružnik, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografija laminata kupljenog u Drvoni, označi 2 prijatelja te svi zaprate našu Instagram stranicu.

Članak 6

Pobjednik natječaja je vlasnik fotografije koji prikupi najviše likeova, a prethodno je ispunio uvjete iz članka 5 ovog nagradnog natječaja.

Članak 7

Svaka fizička osoba ima pravo postaviti neograničen broj fotografija.


Članak 8

Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljenu fotografiju. Pobjednik natječaja biti će objavljeni kroz maksimalno tri dana od završetka natječaja te pozvani da pokupe nagrade u najbliži prodajni centar. Način preuzimanja nagrada biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.
 

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene fotografije na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju " FOTKAJ LAMINAT SVOJ I POKLON MOŽE BITI TVOJ ! ". potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 08. studeni 2022.

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
LAMINAT 8147
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15,79 €/m2
Ušteda 30%
22,55 €/m2
Sačuvano u omiljne
VINIL 8252
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21,90 €/m2
Ušteda 45%
39,83 €/m2
Trenutno nema komentara