Ideje & Savjeti
22.07.2021.

BINYLPRO - Vlagootporni laminat za ekološki osviještene

Laminati BinylPro nova su generacija vlagootpornih podova s iznimnim tehničkim karakteristikama te prirodnim sastavom što ih izdvaja od svih ostalih vrsta podova.
O.R.C.A. tehnologija inovativno je rješenje koje Binyl laminatima pruža izuzetnu zaštitu od vlage. Uspješno su testirani kroz 100 sati pri čemu su simulirani kućanski uvjeti (polijevanje vode, prolivene tekućine, mokre čizme, curenje vode iz sustava itd.).
Uz vlagu otporni su i na svjetlost te pogodni za ostakljene površine i sobe. Zbog toga ne brinite ako prolijete čaj ili jelo, spotaknete se o kantu punu vode ili zaboravite skinuti mokre čizme nakon ulaska u kuću.
Uz kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i spavaću sobu, bez ikakve zadrške možete ih postaviti i u kupaonicu.
Prateći najnovija tehnološka dostignuća te ekološke i zdravstvene preporuke, BionyPro laminati se u potpunosti sastoje od prirodnog drva te organskog ljepila dok im je površina u potpunosti antibakterijska.
Zaštita od mikroogrebotina daje im dodatnu snagu u sukobu sa svakodnevnim životom, dok je način postavljanja maksimalno olakšan i pojednostavljen.
Inovativna zaštita od vlage i svjetlosti, prirodni sastav te pregršt naprednih tehnoloških rješenja izdvajaju BionylPro podove kao najnapredniju vrstu laminata – podove potpuno nove generacije čije vrijeme tek dolazi, a Vi ih već možete pronaći u poslovnicama drvnog centra Drvona.
Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201
 

Trenutno nema komentara