Ideje & Savjeti
24.04.2023.

Riblja kost - veliki povratak popularnog stila podnih obloga

Podovi u obliku riblje kosti bilježe svoj veliki povratak i veliku popularnost. Jedan od najizvođenijih načina slaganja podnih obloga iznimno doprinosi estetici i stilskom uređenju interijera. Riblja kost je još jedan dokaz da klasika i elegancija, nikad ne izlaze iz mode.

Bezvremenski uzorak riblje kosti vrlo je upečatljiv, zbog čega mu odlično odgovara umjeren interijer kako bi došao do izražaja. Kada se jednom ispravno integrira u uređenje interijera, uvijek iznova će privlačit oduševljene poglede.

Kako bi postigli elegantan efekt, treba pažljivo razmisliti o rasporedu namještaja i dekoracija kojima ćete ukomponirati Vaš interijer u skladnu cjelinu.

Jedna od bitnih opaski je da za ovaj način slaganja podne obloge trebate imati prostranu prostoriju, jer u uskim i skučenim interijerima neće doći do izražaja. Većinom se ovaj uzorak postavlja u dnevni boravka kako bi primio svu pažnju posjetitelja koju zaslužuje.

Povratak rustikalnom izgledu uređenja interijera u posljednje vrijeme dokazuje da je „riblja kost“ postala izbor sve većeg broja osvještenih kućanstava, bilo rustikalnih ili modernih prostora.

U našoj će ponudi, sukladno Vašem velikom broju upita, uskoro doći laminat sa slaganjem u riblju kost, odabrali smo najtraženije dekore renomiranog proizvođača Kronospan, kako bi Vaš interijer učinili modernijim a Vaš pod dugotrajnim.

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
LAMINAT 8150
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8,75 €/m2
Ušteda 40%
14,59 €/m2
Sačuvano u omiljne
LAMINAT 8147
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15,79 €/m2
Ušteda 30%
22,55 €/m2
Trenutno nema komentara