Ideje & Savjeti
19.04.2023.

Nagradni natječaj :

Nagradni natječaj : "Samo pravi kandidat, osvojiti će laminat! "
 

Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom " Samo pravi kandidat, osvojiti će laminat! ".

Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće :

  • 1. U komentar objave ostaviti komentar - zašto baš oni trebaju osvojiti laminat ?
  • 2. Označiti (tagirati) minimalno svoja 2 prijatelja i svi zajedno zapratiti našu službenu Facebook i Instagram stranicu poduzeća Drvona d.o.o.

Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : LAMINAT 10mm/Kl.33 MASSIVUM V FUGA 3753x HRAST VAN GOGH u količini od 10 m2

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju

 "Samo pravi kandidat, osvojiti će laminat! "


Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja "Samo pravi kandidat, osvojiti će laminat! ". (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3

Nagradni natječaj traje od 19.4. - 29.4.2023. godine, a pobjednike ćemo objaviti u roku od tri dana od završetka natječaja. Priređivač zadržava pravo produženja nagradnog natječaja, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Članak 4

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su punoljetne (starije od 18 godina) na dan izbora dobitnika, a koje su izvršile redoslijed zadataka opisanih u pravilima nagradnog natječaja.

Na nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, članovi njihove uže obitelji (supružnik, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi komentar zašto misli da treba osvojiti laminat, označi 2 prijatelja te svi zajedno zaprate našu Facebook i Instagram stranicu.

Članak 6

Pobjednik natječaja je vlasnik komentara koji prikupi najviše likeova, a prethodno je ispunio uvjete iz članka 5 ovog nagradnog natječaja.

Članak 7

Svaka fizička osoba ima pravo postaviti neograničen broj komentara.


Članak 8

Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljeni komentar. Pobjednik natječaja biti će objavljeni kroz tri dana od završetka natječaja te pozvani da prikupe nagrade. Način preuzimanja nagrada u poslovnici, biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.
 

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene komentare na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju "Samo pravi kandidat, osvojiti će laminat! ", potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 19.travnja 2023.godine

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
LAMINAT 8147
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15,79 €/m2
Ušteda 30%
22,55 €/m2
Sačuvano u omiljne
OUTLET 8111
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,89 €/m2
Ušteda 25%
26,53 €/m2
Trenutno nema komentara