Ideje & Savjeti
09.04.2021.

Je li moguće zamijeniti radnu ploču u kuhinji?

Imate kuhinju rađenu po Vašoj mjeri s kojom ste zadovoljni, no radna ploča pomalo izgleda istrošeno ili biste samo htjeli osvježiti svoj omiljeni kuhinjski prostor. Pitate se je li moguće zamijeniti radnu ploču bez mijenjanja elemenata ili ulaska u novi projekt čija Vam cijena u ovom trenutku ne odgovara?

Odgovor je zapravo vrlo jednostavan – naravno da je moguće, i to vrlo lako! Malim trikovima i raznim sitnim preinakama koje svojom cijenom neće previše opteretiti kućni budžet, poput mijenjanja kuhinjske radne ploče, može se uvelike utjecati na ukupan dojam kojim će Vaša kuhinja odisati. Vaš prostor za kuhanje vrlo brzo može poprimiti novi izgled.

Ukoliko ste u prošlosti učinili pogrešku pa odabrali kuhinjsku ploču koja se pokazala nekvalitetnom ili neusklađenom sa stilom interijera, ali i lošim rješenjem za kuhanje i pripremu hrane– sada imate mogućnost to ispraviti te naučiti nešto iz dosadašnjeg iskustva. Pri odabiru nove ploče posebnu pozornost obratite na tehničke karakteristike te vodite obzira o tome koliko će Vaša ploča trajati dok prima razne udarce ili ju zapljuskuje slučajno proliveni ručak. Nakon toga potražite dekor koji Vam najbolje odgovara u kuhinji, bio on moderan, industrijski ili natur drvo.

Kuhinjske radne ploče dolaze u raznim varijantama, rasponima cijene kao i kvalitete. Najčešće su izrađene od iverala tj. oplemenjene dekorativne iverice, ali postoje i drvene radne ploče, ploče od mramora, kvarca, granita pa čak i betona. U ponudi naših centara između ostalih ćete pronaći ,,KERROK” te ,,CORIAN” kuhinjske ploče s integriranim sudoperima kao i radne ploče “EGGER” uz neizostavne savjete i ideje naših stručnjaka dizajnera.

Ploču možete mijenjati u “uradi sam” aranžmanu, no ukoliko ste nesigurni u svoje vještine ili nemate potrebno iskustvo najbolje je obratiti se stručnjaku. Vaša kuhinja po mjeri nije nešto što mijenjate svake godine. Njena izrada, kao i osvježavanje postojeće, poput mijenjanja fronti i radnih ploča prilike su za potpuno redizajniranje životnog prostora Vas i Vaše obitelji.

Za sve upite vezano uz radne ploče kao i izradu namještaja po mjeri te dizajn interijera možete nam se javiti putem e-maila info@drvona.hr ili na broj 047 646 044.

Drvona - Interijeri s porukom!

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,20 €/m2
Sačuvano u omiljne
RADNE PLOČE 13008
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28,67 €/m
Trenutno nema komentara