Ideje & Savjeti
19.10.2020.

Drvona je stigla u Dalmaciju

Naša tvrtka Drvona d.o.o. je nastala diobom karlovačkog društva Drvo trgovina s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u prodaji i obradi drva te drvnih proizvoda. Pozitivni poslovni rezultati ostvareni kao rezultat predanog rada, inovacija i kvalitetnog odnosa s klijentima doveli su Drvonu do osvajanja plakete Zlatna kuna Županijske gospodarske komore za najbolje poslovne rezultate u 2017. godini.

Odgovarajući na potrebe i želje tržišta Drvona je, uz Karlovac (Antuna Mihanovića 7, Banija), otvorila svoje poslovnice u istarskom Kanfanaru (16. rujna 8) te Gornjem Stupniku kraj Zagreba (Gornjostupnička 18k), a već neko vrijeme je prisutna i u Dalmaciji, u Trogiru na adresi Trogirska cesta 1, prema Kaštelima kod naselja Plano.

Na Trogirskoj cesti kod Planog tako možete pronaći veliki izbor parketa i laminata uz akcijske popuste do čak 50%, vratna krila već od 295 kuna, sobna i ulazna vrata po mjeri i željenim dimenzijama s nekoliko desetaka dekora, podove za terase (decking) i eksterijer, OSB ploče te brojne druge drvne proizvode kao i "uradi sam" program. Ovim proširenjem poslovanja namjeravamo područje gradova Split, Solin, Trogir, cijelu Dalmaciju te otoke upoznati s našim asortimanom i uslugama te na tržište donijeti nove vrijednosti.

Jedna od brojnih Drvoninih prednosti je vjerno poštivanje omjera cijene i kvalitete što svakom klijentu jasno daje do znanja o kakvom se proizvodu radi.

Posjetite novootvoreni Drvonin centar u Trogiru, razgledajte izložbene primjerke proizvoda te se uz pomoć ljubaznog osoblja uvjerite u profesionalnost i kvalitetu tvrtke koja kreira nove trendove u hrvatskoj drvnoj industriji.

Drvonin asortiman možete upoznati na našim web stranicama www.drvo-trgovina.hr te www.drvona.hr, a kako bi Vam se maksimalno olakšala kupovina, brojni proizvodi su dostupni preko webshopa. Za sve informacije i savjete nazovite trogirsku poslovnicu na broj telefona 021 860 007.

Dođite u Trogir upoznati Drvonu – drvni centar za sve Vaše potrebe!

Drvona d.o.o.

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

Trenutno nema komentara