Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Pet razloga zašto se odlučiti za drvenu ogradu

1. PRIHVATLJIVA CIJENA

Ako Vam je cijena najvažniji kriterij prema kojem ćete birati vrstu balkonske ili dvorišne ograde onda je drvo pravi izbor. Naravno, netko će spomenuti kako drvo zahtijeva održavanje što je potpuno točno, ali s pravim i redovitim održavanjem i drvene ograde mogu trajati izuzetno dugo.

2. PRIRODNA LJEPOTA

Kada je riječ o estetici - drvo nema konkurenciju. Kvalitetno izvedena vodoravna ili okomita drvena ograda uklopit će se u razne vrste okruženja te Vašem domu i okućnici donijeti dodatnu vrijednost. Prirodan ugođaj drva ništa ne može zamijeniti. Drvo se uklapa u praktički sve vrste stilova uređenja, od vintage i country  do raznih modernih i urbanih pravaca.

3. EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST

Drvo je prirodan, potpuno razgradiv te ekološki prihvatljiv materijal. U današnje vrijeme ekološka svijest je postala neodvojiv dio suvremenog civiliziranog života. Uzevši to u obzir - prirodno drvo nameće se kao najbolji izbor u gradnji i uređenju kako interijera, tako i eksterijera.

4. PRILAGODLJIVOST VLASTITOM UKUSU

Drvene balkonske i dvorišne ograde se lako može prilagoditi vlastitom ukusu, obojiti ili modificirati. Zamjena dotrajalih ili oštećenih dijelova je najmanji problem. Za ograde se, između ostalog, koriste i podnice za terasu (tzv. decking) - vrlo čvrsto, izdržljivo i dugotrajno drvo.

5. LAKOĆA POSTAVLJANJA

Bez obzira postavljate li ogradu sami ili angažirate majstora, drvena ograda se postavlja brzo i lagano. Isto tako ju možete vrlo jednostavno razmontirati uvijek kada poželite iznova osvježiti izgled svoga doma.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

Trenutno nema komentara