Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Istaknite svoj prostor ukrasnim stropnim gredama

Želite li svojoj kući, dnevnom boravku, kuhinji ili spavaćoj sobi dati jedinstveni šarm  svakako razmislite o ugradnji ukrasnih stropnih greda. Ne samo da će u Vaš prostor unijeti dašak rustičnosti te u kontrastu savršeno pristajati uz moderan namještaj već će ga učiniti ugodnijim te intimnijim, pogotovo ako imate vrlo visoke stropove. U prostoriji koju želite naizgled izdužiti stropne grede postavite usporedno s dužim zidom. Time ćete postići dojam izduženog prostora.

Ukrasni dojam greda najviše će doći do izražaja u uređenju potkrovlja gdje možete ostaviti vidljivima krovne grede. Naravno, u tom slučaju posebnu pozornost obratite na izolaciju.

Samo postavljanje ukrasnih greda niti je skup niti zahtjevan posao, a konačan rezultat će Vam dati puno zadovoljstva i ugodnih trenutaka provedenih pod vlastitim krovom. Možete ih napraviti od punog drva što je estetski i najprivlačnije, ali i od drvenih dasaka od kojih ćete napraviti izdužene kutije. Prednost drvenih kutija koje oponašaju grede je u tome što su lakše pa manje opterećuju sami strop.

Grede možete ukrasiti i obojati po vlastitoj želji, a u skladu s ostatkom interijera čime ćete ih dodatno istaknuti.

Ne moramo napominjati da svaka dodatna vrijednost automatski Vašem domu podiže cijenu na tržištu. Stropne grede se tu nameću kao vrlo važan i jedinstven čimbenik.

Dizajnerski tim drvnog centra Drvona Vam može, uz dizajn, projektiranje te uređenje samog interijera, kuhinja i namještaja, dati i brojne korisne savjete kako gredama ukrasiti svoj prostor. Raznovrstan asortiman u poslovnicama centra Vam omogućuje dostupnost svih Vama potrebnih drvnih i "uradi sam" proizvoda.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

Trenutno nema komentara