Ideje & Savjeti
09.02.2024.

Nagradni natječaj :

Nagradni natječaj : "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš! "

Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš!".

Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće :

  • 1. U komentar objave objaviti fotografiju našeg proizvoda koji su ugradili ili postavili u svoj prostor.
  • 2. Označiti (tagirati) minimalno svoja 2 prijatelja i svi zajedno zapratiti službenu Facebook i Instagram stranicu poduzeća Drvona d.o.o.

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju

 "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš! "


Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš!". (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3

Nagradni natječaj traje od 09.02. - 01.03.2024. godine, a popusti će biti podijeljeni u roku od 3 radna dana od završetka natječaja. Priređivač zadržava pravo produženja nagradnog natječaja, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Članak 4

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su punoljetne (starije od 18 godina) na dan izbora dobitnika, a koje su izvršile redoslijed zadataka opisanih u pravilima nagradnog natječaja.

Na nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, članovi njihove uže obitelji (supružnik, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografiju našeg proizvoda koji su ugradili ili postavili u svoj prostor, označi 2 prijatelja te svi zajedno zaprate našu Facebook i Instagram stranicu.

Članak 6

U natječaju se voucher s dodatnih -10% na iduću kupovinu dodjeluje svim sudionicima koji ispune uvjete iz članka 5. ovog nagradnog natječaja. Voucher će biti iskoristiv do 01.06.2024.g., odnositi će se i na proizvode već na akciji ali se ne zbraja s popustom za gotovinsko plaćanje. 

Članak 7

Svaka fizička osoba ima pravo postaviti jednu objavu s više fotografija.


Članak 8

Svaki sudionik ukoliko je ispunio uvjete iz članka 5. ovog natječaja ostvaruje pravo na nagradu - dodatni popust u iznosu od -10% na sljedeću kupovinu. Voucher nagrada će biti poslana sudionicima elektroničkim putem. 

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.
 

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene fotografije na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju "Poslikaj proizvod naš i popust je Vaš! ", potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 9.veljače 2024.godine

Trenutno nema komentara