Ideje & Savjeti
03.10.2023.

Nagradni natječaj : Osvoji karte za sajam interijera In dizajn

Inspirirajte se na sajmu interijera

Nagradni natječaj : "Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn u areni Zagreb! "
 

Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom " Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn u areni Zagreb od 6-8.10.2023.g.! "

Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće :

  • 1. U komentar objave ostaviti komentar - zašto baš oni trebaju osvojiti ulaznice ?
  • 2. Označiti (tagirati) minimalno svoja 3 prijatelja i svi zajedno zapratiti službenu Facebook i Instagram stranicu poduzeća Drvona d.o.o.

Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : ulaznice za 2 osobe na sajam interijera In dizajn. 

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju

"Osvoji dvije ulaznice na

sajam interijera In dizajn u areni Zagreb! "


Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja "Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn! ". (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3

Nagradni natječaj traje od 03.10. - 05.10.2023. godine u 12:00 sati, a pobjednike ćemo objaviti 05.10.2023.g u poslijepodnevnim satima. Priređivač zadržava pravo produženja nagradnog natječaja, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Članak 4

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati pojedinci (fizičke osobe) sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su punoljetne (starije od 18 godina) na dan izbora dobitnika, a koje su izvršile redoslijed zadataka opisanih u pravilima nagradnog natječaja.

Na nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora, članovi njihove uže obitelji (supružnik, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje na bilo koji način izravno sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog Facebook profila u komentar posta na službenoj Facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi komentar zašto misli da treba osvojiti ulaznice, označi 3 prijatelja te svi zajedno zaprate našu Facebook i Instagram stranicu.

Članak 6

Pobjednik natječaja je vlasnik komentara koji prikupi najviše likeova, a prethodno je ispunio uvjete iz članka 5 ovog nagradnog natječaja.

Članak 7

Svaka fizička osoba ima pravo postaviti neograničen broj komentara.


Članak 8

Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljeni komentar. Pobjednik natječaja biti će objavljeni 05.10.2023.godine i pozvani da prikupe nagrade - ulaznice. Način preuzimanja nagrada u poslovnici, biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.
 

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene komentare na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju Osvoji dvije ulaznice na sajam interijera In dizajn! ", potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 03.listopada 2023.godine

Trenutno nema komentara