Ideje & Savjeti
22.07.2021.

Nagradni natječaj “Vrata postavi i sliku objavi!

Nagradni natječaj “Vrata postavi i sliku objavi!”
Drvona organizira nagradni facebook natječaj pod nazivom“Vrata postavi i sliku objavi!”. Na našem facebook profilu https://web.facebook.com/drvona biti će objavljen post s pozivom našim kupcima i klijentima da u komentar tog posta stavljaju slike sobnih vrata koje su kupili u jednoj od poslovnica Drvone te ih postavili u svoj dom ili poslovni prostor. Slika koja će imati najviše likeova osvaja naš promotivni paket - košaricu iznenađenja.
Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:
Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Vrata postavi i sliku objavi!”

Članak 1
Priređivač nagradnog natječaja “Vrata postavi i sliku objavi!” (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2
Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3
Nagradni natječaj počinje 28. svibnja 2020. i traje do 5. lipnja 2020. (uključujući taj dan).

Članak 4
Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koje su u prethodnom razdoblju u nekoj od poslovnica drvnog centra Drvona, ili preko webshopa www.drvona.hr, kupile sobna vrata ili ulazna vrata.

Članak 5
U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog facebook profila u komentar posta na službenoj facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografije svog prostora u kojem su postavljena vrata.

Članak 6
Pobjednik natječaja je fotografija, odnosno vlasnik fotografije koja prikupi najviše likeova.

Članak 7
Svaka osoba ima pravo postaviti neograničen broj fotografija.

Članak 8
Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljeni komentar. Pobjednik natječaja biti će objavljen kroz tri dana od završetka natječaja te pozvan da pokupi nagradu - košaricu iznenađenja. Način preuzimanja nagrade biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.


Članak 9
U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.

Članak 10
Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.


Članak 11
Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene fotografije na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13
Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14
Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15
Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju “Vrata postavi i sliku objavi!” potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 28. svibnja 2020.
 

Trenutno nema komentara