umjetnost stanovanja

umjetnost stanovanja

garancija kvalitete

meni

USLUGE OUTLETLAMINATI, VINILNI PODOVI, PARKETI VRATA - SOBNA I ULAZNA IVERICE I PLOČASTI MATERIJAL NAMJEŠTAJ PO MJERI GRAĐA I GREDE OGRADE, DRVENE I ALU LETVICE, PROFILI OSB PLOČE BRODSKI POD, POD ZA TERASE LAMPERIJA, POLUOBLICA KUĆICE I ŠATORI, VRTNI NAMJEŠTAJ I OPREMA IMPREGNIRANI PROIZVODI ZA VANJSKU UPOTREBU BRIKETI I PELETI OKOVI, RAZNI PRIBOR, TRAKE USLUGE PO NARUDŽBI

BLOG

27. 01. 2021.

Nagradni natječaj “Nova godina - novi natječaj!”

Nagradni natječaj “Nova godina - novi natječaj!” Drvona organizira nagradni facebook natječaj pod nazivom “Nova godina - novi natječaj!”. Na našem facebook profilu https://web.facebook.com/drvona biti će objavljen post s pozivom našim...

Nagradni natječaj “Nova godina - novi natječaj!”

Drvona organizira nagradni facebook natječaj pod nazivom “Nova godina - novi natječaj!”. Na našem facebook profilu https://web.facebook.com/drvona biti će objavljen post s pozivom našim kupcima i klijentima da u komentar tog posta stavljaju slike proizvoda koje su kupili u jednoj od poslovnica Drvone te ih postavili u svoj dom ili poslovni prostor. Slika koja će imati najviše likeova osvaja naš promotivni paket - košaricu iznenađenja.

Prije sudjelovanja u natječaju molimo Vas da pozorno pročitate sljedeća pravila:

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Nova godina - novi natječaj!”

Članak 1

Priređivač nagradnog natječaja “Pod postavi i sliku objavi!” (u nastavku: nagradni natječaj) je tvrtka Drvona d.o.o., Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac, OIB: 42821181683 (u nastavku: Organizator).

Članak 2

Svrha nagradnog natječaja je promocija Drvoninih proizvoda.

Članak 3

Nagradni natječaj počinje 27. siječnja 2020. i traje do 14. veljače 2021. (uključujući taj dan).

Članak 4

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koje su u prethodnom razdoblju u nekoj od poslovnica drvnog centra Drvona, ili preko webshopa www.drvona.hr, kupile neki proizvod.

Članak 5

U natječaju se sudjeluje na način da sudionik natječaja sa svog facebook profila u komentar posta na službenoj facebook stranici Drvona d.o.o., a kojim se poziva na sudjelovanje u natječaju, objavi fotografije svog prostora u kojem je postavljen taj proizvod.

Članak 6

Pobjednik natječaja je fotografija, odnosno vlasnik fotografije koja prikupi najviše likeova.

Članak 7

Svaka osoba ima pravo postaviti neograničen broj fotografija.

Članak 8

Jedini kriterij za proglašenje pobjednika je broj prikupljenih likeova na objavljeni komentar. Pobjednik natječaja biti će objavljen kroz tri dana od završetka natječaja te pozvan da pokupi nagradu - košaricu iznenađenja. Način preuzimanja nagrade biti će naknadno dogovoren s pobjednikom.

Članak 9

U slučaju da Organizator utvrdi da sudionik natječaja ne poštuje Pravila nagradnog natječaja, organizator ima pravo u bilo kojem trenutku tom sudioniku zabraniti sudjelovanje u natječaju.

Članak 10

Nagradni natječaj može se prekinuti pod utjecajem više sile pod čime se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 11

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su da Organizator Drvona d.o.o. ima pravo objavljivati prikupljene fotografije na svojim web stranicama te društvenim mrežama kroz neograničeno razdoblje.

Članak 12

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Za sve sporove koji se ne mogu riješiti mirnim putem biti će nadležan sud u Karlovcu.

Članak 13

Priređivač se obvezuje da će s osobnim podatcima koje sudionici dostave prilikom sudjelovanja u natječaju postupati u skladu s odredbama važećih zakonskih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Članak 14

Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja narednih 6 mjeseci od proglašenja pobjednika nakon čega će isti biti u potpunosti uništeni.

Članak 15

Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem u natječaju “Nova godina - novi natječaj!” potvrđujete svoju suglasnost s ustupanjem svojih podataka tvrtki Drvona d.o.o., a ne Facebooku.

U Karlovcu, 27. siječnja 2021.

OSTALI TEKSTOVI


blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog