umjetnost stanovanja

umjetnost stanovanja

garancija kvalitete

meni

OUTLETLAMINATI, VINILNI PODOVI, PARKETI VRATA - SOBNA I ULAZNA IVERICE I PLOČASTI MATERIJAL NAMJEŠTAJ PO MJERI GRAĐA I GREDE OGRADE, DRVENE I ALU LETVICE, PROFILI OSB PLOČE BRODSKI POD, POD ZA TERASE LAMPERIJA, POLUOBLICA KUĆICE I ŠATORI, VRTNI NAMJEŠTAJ I OPREMA IMPREGNIRANI PROIZVODI ZA VANJSKU UPOTREBU BRIKETI I PELETI OKOVI, RAZNI PRIBOR, TRAKE USLUGE PO NARUDŽBI

BLOG

03. 11. 2019.

KAKO I ZAŠTO POSTAVITI LAMINAT NA ZID?

Laminati su prvobitno zamišljeni kao izvrsno rješenje za podove, no kreativci željni stvaranja unikatnih prostora brzo su im pronašli novu primjenu – prekrivanje zidova.    Zašto laminat na zidu?   Prihvaljiva cijena u kombinaciji s drugim...
Laminati su prvobitno zamišljeni kao izvrsno rješenje za podove, no kreativci željni stvaranja unikatnih prostora brzo su im pronašli novu primjenu – prekrivanje zidova. 
 
Zašto laminat na zidu?
 
Prihvaljiva cijena u kombinaciji s drugim karakteristikama čini laminat savršenom alternativom pločicama i tapetama. Bezbroj je mogućnosti kombiniranja raznih uzoraka, montaža je jednostavna, a laminat će stvoritit moderan ili rustikalan, unikatan ugođaj u Vašem prostoru.
 
Montaža
 
Laminat možete lijepiti izravno na goli zid ili na šperploču. Ako instalaciju radite izravno na zid, imajte na umu da površina mora biti savršeno glatka i čista. 
 
Šperploča je možda bolje rješenje jer ćete njome anulirati nesavršenosti podloge. Vijcima i tiplama ju učvrstite na zid i na nju lijepite laminat. 
 
Ako mislite da ljepilo ne će biti dovoljno jako, ploče laminata uvijek možete dodatno učvrstiti manjim vijcima. 
 
U slučaju da laminat ne postavljate na cijeli zid već samo na donji dio u visini jedne ploče, tada je dovoljno postaviti ih uspravno te učvrstiti rubnim letvicama na vrhu i podu.
 
U svakom slučaju prije postavljanja laminata na zid svakako nas  kontaktirajte kako bi Vam pomogli savjetima i idejama.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 
051/251-201

GALERIJA


OSTALI TEKSTOVI


blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog