umjetnost stanovanja

umjetnost stanovanja

garancija kvalitete

meni

OUTLETLAMINATI, VINILNI PODOVI, PARKETI VRATA - SOBNA I ULAZNA IVERICE I PLOČASTI MATERIJAL NAMJEŠTAJ PO MJERI GRAĐA I GREDE OGRADE, DRVENE I ALU LETVICE, PROFILI OSB PLOČE BRODSKI POD, POD ZA TERASE LAMPERIJA, POLUOBLICA KUĆICE I ŠATORI, VRTNI NAMJEŠTAJ I OPREMA IMPREGNIRANI PROIZVODI ZA VANJSKU UPOTREBU BRIKETI I PELETI OKOVI, RAZNI PRIBOR, TRAKE USLUGE PO NARUDŽBI

BLOG

04. 02. 2020.

DIZAJN KUHINJE eeX ODSADA JE ZAŠTIĆEN NA PODRUČJU CIJELE EU

Ovih smo dana iz Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo dobili ispravu o registraciji i zaštiti industrijskog dizajna naše Kuhinje eeX na području cijele Europske unije. Kuhinja eeX predstavlja savršeno rješenje za male i kompaktne stanove, apartmane,...

Ovih smo dana iz Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo dobili ispravu o registraciji i zaštiti industrijskog dizajna naše Kuhinje eeX na području cijele Europske unije.

Kuhinja eeX predstavlja savršeno rješenje za male i kompaktne stanove, apartmane, vikendice i kuće za odmor. Po željama i potrebama klijenata moguće su izmjene u materijalima, dekorima i oblicima kao i dodavanje ili micanje određenih funkcionalnosti.

U čemu je njena posebnost? Hladnjak, zamrzivač, pećnica i mikrovalna skladno su ukomponirani u ormar s dvoja zasebna klizna vrata, zajedno s ostavom, policama i bočnim stupovima. Na središnjoj plohi dolazi televizor, a ispod njega, ili umjesto njega, moguće je izvesti dodatne police ili ukrase.

Iznad radne ploče nalazi se napa jedinstvenog dizajna, a funkcionalan i zanimljiv dodatak je vertikalan zeleni vrt za začinsko bilje. Omogućeno je interaktivno barsko sjedenje kao i nisko sjedenje za stolom.

Svi ti elementi i funkcionalnosti, na inovativan način usklađeni u jednom kompaktnom prostoru kao spoju kuhinje i dnevnog boravka, mogu uvelike pridonijeti kvaliteti i kulturi suvremenog življenja u vlastitom prostoru kao i poslovnoj uspješnosti iznajmljivača te vlasnika apartmana i turističkih objekata.

Ovim činom dobili smo još jedno priznanje kvalitete i inovativnosti našeg dizajnerskog tima koji je prošlu godinu završio s nizom uspješnih projekata te se predstavio na najposjećenijim hrvatskim sajmovima uređenja interijera.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 
051/251-201

GALERIJA


OSTALI TEKSTOVI


blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog
blog