Ideje & Savjeti
16.04.2021.

Kako odabrati radnu ploču za kuhinju?

Radne ploče za kuhinju su mjesto odakle sve počinje. Pri izradi kuhinje po mjeri njihovom odabiru uvijek treba posvetiti posebnu pažnju. Postoje razne vrste ploča, razlikuju se po materijalu od kojeg su sačinjene, dekoru, kao i rasponu cijene. Najčešće se izrađuju od iverala (oplemenjene dekorativne iverice), a posebna vrsta su radne ploče od kvarca i kamena koji je iznimno otporan na ogrebotine i vlagu. Ploča je dio kuhinje koji se najviše koristi, prima razne udarce i često se zaprlja, treba biti izdržljiva i otporna te unatoč korištenju zadržati kvalitetan izgled. Stoga cijena ne treba biti odlučujući faktor.

Radnu ploču birajte prema tehničkim karakteristikama, a održavanje treba biti lako i jednostavno. Otpornost na vlagu i ogrebotine je također stavka na koju treba obratiti pozornost, a ploča koja se lako održava će Vam uštedjeti vrijeme i novac.

Kamene ploče se izrađuju od materijala koji je otporan na ogrebotine kao i na vlagu. Takva ploča se lako održava no cijena joj je viša od standarnih.

Dekori i boja su svakome bitni. Radna ploča se mora savršeno uklapati u kuhinju, u cjelokupan stil dizajna interijera, bio on moderan, klasika ili rustikalan. Raspon dekora u našoj ponudi je uistinu neiscrpan, možete birati natur drvene tonove koji vjerno odaju dojam prirodnih materijala poput hrasta, sive i svijetle tonove, mramor kamene i razne industrijske beton nijanse i uzorke, a uvijek postoji mogućnost narudžbe dodatnih dezena.

Dostupni su krojenje i obrada po mjeri, a u ponudi su i ,,KERROK” te ,,CORIAN” kuhinjske ploče s integriranim sudoperima kao i ekskluzivne radne ploče “EGGER”.

Uspješan i skladan odabir kuhinjske ploče izmamit će Vam osmijeh na lice dok Vaša kuhinja po mjeri prima pohvale iznenađenih gostiju.

Za sve upite vezano uz radne ploče kao i izradu namještaja po mjeri te dizajn interijera možete nam se javiti putem e-maila info@drvona.hr ili na broj 047 646 044.

Koje su kuhinjske radne ploče najbolje pročitajte OVDJE.

Namještaj po mjeri & dizajn interijera by Drvona!

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
RADNE PLOČE 13932
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
54,00 €/m
Sačuvano u omiljne
RADNE PLOČE 13008
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28,67 €/m
Trenutno nema komentara